Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

MUSIK-KONSULENTEN.DK
drives af virksomheden Mini & Mokka ApS
v/ dir. Charlotte Høj Mortensen
Landevejen 32
8350 Hundslund
SALG@MUSIK-KONSULENTEN.DK
Telefon +45 51938548
CVR nr. 35486461Når du handler på MUSIK-KONSULENTEN.DK, skal du være bekendt med vores vilkår, som du kan læse nedenfor. Har du spørgsmål vedrørende vores vilkår, varer eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på:
Tlf.nr: +45 51938548
e-mail: SALG@MUSIK-KONSULENTEN.DK
Se mere information under "Om firmaet"
Vilkår på MUSIK-KONSULENTEN.DK

 1. Kunder
  Hele verden er velkommen til at handle hos MUSIK-KONSULENTEN.DK. For private kunder gælder dog, at de skal være minimum 18 år. Derudover sælger vi til Det Offentlige med EAN betaling samt momsregistrerede firmaer.

  For at kunne handle hos MUSIK-KONSULENTEN.DK er det en forudsætning, at du i forbindelse med køb accepterer disse forhåndenværende vilkår.
  Din markering af feltet ”jeg har læst og accepterer MUSIK-KONSULENTEN.DK’s vilkår”, skal anses som en aftale mellem dig og MUSIK-KONSULENTEN.DK, hvorefter begge parter er bundet af vilkårene.
 2. Bestilling og bekræftelse
  Hos MUSIK-KONSULENTEN.DK finder du vores varer i menuen eller ved hjælp af vores søgefunktion.
  Du vil normalt kunne finde yderligere information om hver enkelt vare.

  For alle varer gælder, at priserne er incl. moms.
  Priserne i DKK er gældende indenfor Danmarks grænser; dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Vi sender gerne til Norge, Sverige, Finland, Grønland og Færøerne efter aftale. Send blot en mail til SALG@MUSIK-KONSULENTEN.DK. Udenlandske kunder kan se prisen i EUR og i visse tilfælde KØBE UDEN MOMS.

  Enhver varebestilling foregår via Internet.
  Har du spørgsmål eller lignende vedrørende varer eller bestillinger, kan du få yderligere information og svar fra os ved at henvende dig til os pr. e-mail på SALG@MUSIK-KONSULENTEN.DK.

  Bestilling af varer på MUSIK-KONSULENTEN.DK foregår på følgende måde.
  For hver vare, som du vil bestille, skal du klikke på knappen ”Køb”. Du kan derefter finde varerne i menuen ”Kurv”, hvor du for hver enkelt vare tilmed har mulighed for at tilføje flere enheder, fratrække enheder, eller helt slette varen.
  Selve bestilling af varer sker ved at klikke på ”Bestil”, hvorved du kommer til en side, hvor du skal indtaste oplysninger om dig som kunde.
  Når du går videre til næste side, har du mulighed for at vælge betalingsmetode.
  Når betalingsmetode er valgt, går du videre til næste side, hvor du godkender din ordre.
  Bemærk at i det øjeblik du klikker på knappen ”Godkend ordre”, så er din bestilling bindende.

  På siden, hvor du godkender ordren, vil du kunne se en udspecificeret regning indeholdende alle øvrige priser og eventuelle gebyrer.

  Hvis du vil foretage ændringer og rettelser i din bestilling, inden du godkender ordren, klikker du bare på ”Kurv”. Så kan du udføre bestillingsproceduren igen og derved foretage dine ændringer.

  Afhentninger af varer: Det er muligt at afhente varer på MUSIK-KONSULENTEN.DK´s adresse efter aftale eller varer kan sendes.

  Ordrebekræftelse pr. e-mail
  Når du har godkendt ordren, vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Denne e-mail tjener tillige som kvittering på din bestilling.

  Ordrebekræftelsen indeholder som hovedregel følgende:
  • Vores navn og adresse.
  • En kort og korrekt beskrivelse af varen.
  • Prisen for varen inkl. moms plus alle andre afgifter herunder bl.a. leveringomkostninger.
  • Vilkår vedrørende betaling og levering.
  • Oplysning om dine muligheder for fortrydelse og hvad du skal foretage dig.
  • Betingelser for at din brug af vores garantitilsagn og reparationsservice kan gøres gældende.

Det er ikke muligt at tilgå ordren/ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website.
Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en e-mail til SALG@MUSIK-KONSULENTEN.DK

 1. Betaling
  Du har følgende betalingsmuligheder:
  • Onlinebetaling med MobilePay, Dankort, e-Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard, MaestroCard, JCB, American Express. EAN faktura og bankoverførsel kan også benyttes. Betaling via bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen. Ved afhentning i showroom kan der betales med MobilePay og kontant. (Ingen mulighed for at modtage kortbetaling i showroom)

Hvis du betaler med betalingskort, trækker vi ikke beløbet førend vi har afsendt varerne. Når du ved onlinebetaling alligevel får besked om, at din konto er fratrukket beløbet, så skyldes det, at beløbet er deponeret, således at vi kan få beløbet i hænde, når varerne er afsendt.

 1. Levering – hvor, hvordan og hvornår
  Vi leverer varer til hele Danmark og hele verden!
  Grønland og Færøerne samt udland efter aftale - kontakt os på SALG@MUSIK-KONSULENTEN.DK.

  Som transportform benytter vi GLS (Pakker) og Danske Fragtmænd (Pallegods) indland, samt PostNord (primært udland).

  Vores leveringstid er normalt 1-3 hverdage.
  Der kan ved særlige ordrer forekomme afvigelser i forhold til vores normale leveringstid. Det kan være tilfældet, hvis en bestilling fx omfatter mange enheder og/eller visse varer ikke er på lager.
  Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information om leveringstid.
  Bemærk at hvis din ordre indeholder en vare i restordre, kan du altid afbestille ordren.

  Alle vareforsendelser er forsikret indtil varen er dig i hænde.

 

 1. Leveringsomkostninger

Leveringsomkostninger generelt:

Levering sker med GLS (Pakker) og Danske Fragtmænd (Pallegods) indland, samt Post Nord (primært udland).

Inden du godkender din ordre, har du mulighed for at se, hvor meget du alt i alt betaler for levering af de varer, som du bestiller.

 1. Fortrydelse
  Som kunde hos MUSIK-KONSULENTEN.DK har du HELE 365 dages fortrydelsesret på dit køb. Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis eller får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller deleveringer. Fortrydelse af en del af købet
  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
  Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb da vi ikke er forpligtet til dette jfr. Købeloven.
  Bemærk at varer afhentet i vor showroom og varer betalt med bankoverførsel IKKE er omfattet af 365 dages returretten, her gælder alene 14 dages returretten.
  Bemærk at al salg B2B IKKE er omfattet af 365 dages returretten, her gælder de almindelige regler for B2B handel.


Du skal inden 365 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til SUPPORT@MUSIK-KONSULENTEN.DK eller telefon 7026 0999. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse, samt nederst i dette dokument.
Du har desuden følgende muligheder for at fortryde dit køb.

 • Du kan nægte at modtage varen, når vognmand eller fragtmand vil levere den til dig.
 • Du kan undlade at indløse en forsendelse.
 • Du kan sende os en e-mail eller brev, hvori du henviser til dit ordrenummer*, og skriver at du vil annullere bestillingen. Dette skal ske, inden vi afsender varen. I modsat fald må du gøre brug af en af ovenstående muligheder.

* Dit ordrenummer er indeholdt i den ordrebekræftelse, som du modtager efter bestilling.

Bemærk at din fortrydelsesret ophører, når en evt. forsegling – herunder også tekniske plomberinger – af lyd- eller billedoptagelser eller edb-programmer brydes.

Returnering
Du skal sende din(e) vare(r) retur til os uden unødig forsinkelse og senest 365 dage efter, du har modtaget din vare fra os. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for eks. Akustiske klaverer og flygler. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 1.500,00 DKK for Danmark og brofaste øer.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
For at være sikker på at få alle pengene retur, anbefales det at sende varerne tilbage i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 365 dage fra den dato, hvor du har modtaget din vare fra os. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
MUSIK-KONSULENTEN.DK
Landevejen 32
8350 Hundslund
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.


 

 1. Reklamation
  På alle varer, som du køber hos MUSIK-KONSULENTEN.DK, har du 2 års reklamationsret jfr. Købeloven. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige levetid. Dette gælder eksempelvis strenge og batterier.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at varens defekt ikke skyldes, at du har betjent varen åbenlyst fejlagtigt, at du har forsøgt at modificere eller ændre varen, eller at du har misbrugt varen.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Inden du returnerer varen til MUSIK-KONSULENTEN.DK send da en mail til SUPPORT@MUSIK-KONSULENTEN.DK med beskrivelse af reklamationsgrund samt ordrenummer. Når du fremsender varen til MUSIK-KONSULENTEN.DK, bør du gøre brug af GLS eller Post Nord. Her vedlægges en fyldig fejlbeskrivelse af varens defekt sammen med en kopi af købsfakturaen. Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen vil som hovedregel blive repareret eller ombyttet til en tilsvarende indenfor 5-8 hverdage. Såfremt der forekommer specielle forhold, som gør det umuligt at klare reparationen eller ombytningen inden for ovenstående tidsramme, vil du få besked herom.

Returadresse:
MUSIK-KONSULENTEN.DK
Landevejen 32
8350 Hundslund
Mail: SUPPORT@MUSIK-KONSULENTEN.DK


Forbehold

 • Produktinformation
  Der tages forbehold for fejl og ændringer i oplysninger i brochurer og øvrigt salgsmateriale. Der tages ligeledes forbehold for, at billeder farvemæssigt kan variere i forhold til virkeligheden.
 1.  
  • Ansvarsbegrænsning
   Fremsættes et erstatningskrav overfor MUSIK-KONSULENTEN.DK, vil dette blive opgjort i henhold til dansk rets almindelige erstatningsregler.
   MUSIK-KONSULENTEN.DK har dog i intet tilfælde ansvar for driftstab, tabt fortjeneste eller andet indirekte eller afledt tab medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.
   Eventuelle manualer og brugsanvisninger til MUSIK-KONSULENTEN.DK’s varer forekommer oftest på engelsk, og du kan som køber ikke rette krav mod MUSIK-KONSULENTEN.DK om, at disse skal leveres på et andet sprog.
   MUSIK-KONSULENTEN.DK påtager sig intet ansvar for, at varer købt hos MUSIK-KONSULENTEN.DK, virker sammen med varer købt andetsteds. Ved eventuel reklamationsreparation hvor fejlen viser sig at være inkompatibilitet mellem en vare købt hos MUSIK-KONSULENTEN.DK og en vare købt andetsteds, vil varen blive betragtet som fuldt virkende og vil blive behandlet efter vores reklamationsbestemmelser.

 
Persondata – registrering og behandling
Når du indtaster dine data, og MUSIK-KONSULENTEN.DK dermed registrerer dem, skal du informeres om følgende. Oplysningerne opbevares ikke krypterede, dog er data ikke tilgængelige direkte fra internettet!

 

 • Hvilke kundedata
  Dine data som kunde kan være dels obligatoriske dels valgfri.
  Obligatoriske data er: Navn, adresse, postnr., by, land, tfl.nr. og e-mail.
  Valgfrie data er: Firma, land, fax og notat.
 • Formål med dine kundedata
  Du skal indtaste dine kundedata, således at vi har mulighed for dels at ekspedere ordrer til dig, dels at kunne komme i kontakt med dig.
  Dine kundedata bliver naturligvis behandlet fortroligt, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos MUSIK-KONSULENTEN.DK

  Vi gemmer dine kundedata så længe at vi overholder de forpligtelser, som vi er underlagt i henhold til årsregnskabs- og bogføringsloven. Her er typisk tale om 5 år beregnet fra tidspunktet for et køb foretaget af dig. Data vil i den forbindelse være faktura og betalingstransaktion, således at disse er beskyttet mod ødelæggelse, forvanskning eller misbrug.

  MUSIK-KONSULENTEN.DK videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjemand. Enhver undtagelse herfra kan og vil kun ske med din personlige accept.

  Det er dit ansvar, at dine personlige data til enhver tid er korrekte. Du kan altid ændre dine personlige data. Det kan ske enten ved en bestilling eller ved henvendelse til MUSIK-KONSULENTEN.DK pr. e-mail eller pr. telefon.
 • Den dataansvarlige
  Alle shopservere, som benyttes til lagring af dine kundedata er placeret hos CURANET, Skanderborg.
  Dine kundedata overføres og lagres alene på MUSIK-KONSULENTEN.DK’s ERP-system, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet.
 • Indsigt og indsigelse
  Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger MUSIK-KONSULENTEN.DK har registreret om dig. Du har desuden ret til at få foretaget ændringer i oplysningerne.

  I så fald kan du rette henvendelse til os på følgende adresse:
  MUSIK-KONSULENTEN.DK
  MUSIK-KONSULENTEN.DK
  Landevejen 32
  8350 Hundslund
 • CVR 35486461
  E-mail: SUPPORT@MUSIK-KONSULENTEN.DK

  MUSIK-KONSULENTEN.DK er naturligvis også behjælpelig med besvarelse af spørgsmål om beskyttelse af personoplysninger.
 1.  
  • Automatisk indsamling af ikke-personhenførbare oplysninger
   Når du besøger MUSIK-KONSULENTEN.DK – og enhver anden hjemmeside – efterlader du nogle elektroniske spor, som beskrives nedenfor.
   Det er udfra disse oplysninger IKKE muligt at genkende enkelte personer og dermed heller ikke dig.

   MUSIK-KONSULENTEN.DK gør brug af cookies, som identificerer din computer over for vores websted, MUSIK-KONSULENTEN.DK. Cookies benyttes som regel til at sende brugere en personlig tilpasset webside, og de bruges også for at danne eksempelvis en "indkøbskurv", når du bestiller varer.

   Din browser videresender standardmæssigt oplysninger til de hjemmesider, som du besøger. Det er først og fremmest visse oplysninger om din pc. Der er som hovedregel tale om din ip-adresse (din adresse på internet) samt browserfabrikat og versionsnummer for at kunne optimere visningen af siden på din platform.

   MUSIK-KONSULENTEN.DK gør desuden brug af et statistikprogram, som viser hvordan vores brugere bruger vores hjemmeside.

   De oplysninger, som vi får på denne måde, og som ikke er personhenførbare, bruger vi udelukkende i forbindelse med driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistikker, som vi bruger til at forbedre vores hjemmeside.

 

 1. Betaling over Internet
  Når du ved køb på MUSIK-KONSULENTEN.DK betaler med betalingskort, bliver data krypteret under transmissionen på Internet.

  Hos MUSIK-KONSULENTEN.DK bruges en 128 bits SSL.

  Det betyder, at der bliver oprettet en krypteret forbindelse mellem dig og MUSIK-KONSULENTEN.DK, så eksempelvis kreditkortoplysninger ikke kan læses eller opfanges af andre. En SSL-forbindelse kan genkendes på, at der i din browsers statuslinje er et låseikon, hvor låsen er lukket. I din browser står der også https (S for secure)

  MUSIK-KONSULENTEN.DK har en indløsningsaftale med PBS, hvilket indebærer, at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden på MUSIK-KONSULENTEN.DK, og for at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger, gemmer vi ikke disse oplysninger.

  Vi beholder udelukkende en kvittering fra PBS, som gør, at vi kan trække det beløb, som du har accepteret. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at betalingstransaktionen ikke gennemføres endeligt, førend den købte vare er afsendt fra vores lager.

 
Gebyrer kortbetaling.
INGEN ekstra gebyrer ved privatsalg hos MUSIK-KONSULENTEN.DK - kort og godt!

 

MobilePay MobilePay Dansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
DANKORT Dankort Dansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
Visa/Dankort Visa/Dankort Dansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
MASTERCARD Mastercard Dansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
Maestro Maestro Dansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
VISA Visa Dansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
VISA ELECTRON Visa Electron Dansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
AMEX American Express Dansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
MASTERCARD Mastercard (udenlandsk) Udenlansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
Maestro Maestro (udenlandsk) Udenlansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
VISA/ELECTRON Visa/Electron (udenlandsk) Udenlansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
AMEX American Express (udenlandsk)    Udenlansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
JCB JCB Udenlansk udstedt DKK 0,00 - Gebyrfri!
EAN Faktura Det Offentlige DKK 69,00 + moms pr. ordre  


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette skriftlig henvendelse til:
MUSIK-KONSULENTEN.DK
Landevejen 32
8350 Hundslund
 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om hvordan du klager til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.
Standardfortrydelsesformular
Bemærk: Denne formular udfyldes og returneres KUN, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.
Til
MUSIK-KONSULENTEN.DK
Landevejen 32
8350 Hundslund
Telefon 51938548
SUPPORT@MUSIK-KONSULENTEN.DK


Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse
med min/vores købsaftale om følgende vare(r):
Modtaget dato: ____________
Forbrugerinfo:
Navn: ____________________________________
Adresse: ____________________________________
Postnr/by: ____________________________________
Bemærkninger: ____________________________________
______________________________________________________
Underskrift
kunde
______________________________________________________Copyright © MUSIK-KONSULENTEN.DK